Websites die aan al u verwachtingen voldoen

Websites op maat

De belangrijkste kenmerken van een goede website? Dat zijn er wel wat! Om er maar een paar te noemen: een sterke en duidelijke boodschap, eenvoudige navigatie, relevante inhoud en het allerbelangrijkste, online aanwezigheid. Uw website moet een onvergetelijke indruk achterlaten! Een goede website is opgebouwd rond een thema dat past bij zijn markt en persoonlijkheid.

PLAYFIELD-MEDIA BVBA creëerde een systeem gebaseerd op het open source (vrije toegang) CMS (Content Management System) WordPress en heeft het herontwikkeld zodat het aan al uw verwachtingen voldoet. PLAYFIELD-MEDIA BVBA noemt het wwwNET. Het heeft een chique openingspagina, add-ons / plug-ins en thema’s die volledig compatibel zijn en verlengd kunnen worden zonder enige beperking. PLAYFIELD-MEDIA BVBA maakt het voor u! 

Verpakt in een gebruikersvriendelijke omgeving, is het wwwNET geschikt voor al uw behoeften, terwijl de gebruiker ook de mogelijkheid krijgt om de inhoud op regelmatige basis te beheren. Het maakt niet uit in welke sector u werkt (bakker, import & export, kapper, autohandelaar, organisator van evenementen,…) PLAYFIELD-MEDIA BVBA levert de benodigde technieken. Het is moeilijk om onze WordPress CMS rockstar te verslaan.

Ons grootste voordeel? PLAYFIELD-MEDIA BVBA produceert in een veel kortere tijdspanne dan anderen en biedt aanzienlijk lagere prijzen aan.

Inhoud modulen

Team module

Kenmerken:

  • Een zeer eenvoudig te gebruiken inhoud module
  • Werknemers als aanspreekpunt aanduiden voor bijv. uw diensten
  • Veel verschillende weergaven en lay-outs mogelijk
  • Filter per afdeling
  • Toon afdelingen als secties
  • Verlenging reservatie mogelijk